Slut med at skærmen går i stykker, på et par minutter kan du beskytte din telefon eller tablet.

SmartProtector skærmbeskyttelse til SmartPhone og Tablets

SmartProtector er det nyeste indenfor skærmbeskyttelse. Den særlige folie består af 7 aktive lag der er udviklet til at give den ultimative beskyttelse mod ridser, skrammer og slag. Skærmen beskyttes, så din telefon eller tablet holder længere, især når uheldet er ude.

Ideen til materialet stammer fra et produkt udviklet til militære formål til at beskytte følsomt hightech udstyr mod slidtage og skader. Denne effektive teknologi er nu overført til beskyttelse af telefoner og tablets, hvor man reducerer skader på skærmen.

Den gennemsigtige SmartProtector folie er skåret med maksimal præcision, så den passer helt perfekt, og man kan efter montering benytte sin touch-screen helt uden besvær.

SmartProtector er blandt markedets absolut mest solide og hårdføre beskyttelsesfilm, og er din ”Protector” der sørger for, at du aldrig får ridser i skærmen på din telefon eller tablet.

Skærmbeskyttelsen er UV-beskyttet og beskyttelsesfilmen forbliver lys og klar.

SmartProtector skærmbeskyttelse er kompatibelt med covers så du kan beskytte skærmen på din telefon, samtidig med at du beskytter selve telefonen mod slag og tab.
Du skal ikke bruge væske eller andre midler for at montere SmartProtector.

Følgende modeller kan du i øjeblikket beskytte med SMARTProtector:
iPhone
iPad

[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=6sRDs8Lokd8″ width=”300″ height=”300″ autohide=”2″ autoplay=”1″ rel=”0″]