Vi er glade for at have tilfredse kunder og takker Per for denne tilbagemelding.

Har hjulpet en kunde med infrarød varme hvor traditionel varme ikke var en mulighed.
efter to år modtager vi denne tilbagemelding:

Jeg har de sidste 2 år brugt infrarødvarme paneler til opvarmning af mit hus i Rabacal, beliggende godt 30km syd for Coimbra, i det centrale Portugal.

Da jeg ikke har mulighed for at opvarme med brændeovn elller oliefyr grundet mangel på opbevaringeplads, så jeg infrarødvarme paneller som en løsning.
(det skal også lige siges at husene i Portugal IKKE er isolerret og tætte som i Danmark)
(dejlige om sommeren men kolde om vinteren).

Jeg bruger mine infrarøde panaller ca. 3 mrd. om året.(Dec.-Jan.-Feb.)
Resten af året har jeg dem overdækket af malerier. På den måde skæmmer de ikke mine vægge som 3 hvide paneller men falder ind i min indretning.

Jeg har 2stk. 1000w og et mindre 450w infrarødvarme paneller monteret på mine vægge.
– 1000w i mit køkken.
– 1000w i min store stue, 1.sal
– 450w i min mindre stue i underetagen.(er en model monteret med spejl som front)

Jeg har 4 meter i lofthøjde i mit køkken og inden jeg fik infrarød varme måtte jeg altid hver morgen op på en stige for at tørre dug af mit tagvindue. Efter montering af infrarødpanelet slipper jeg for tur op på stigen + jeg har en dejlig behagelig “grundvarme”.
Det samme glæder for mine stuer. Rummene føles behaglige. Jeg har ikke fugt/ vand på døre, vinduerne som ved opvarmning med brændeovn,gasvarme eller air-con. Som mange af mine naboer har jeg heller ikke problemer med dårligt indeklima(lufter dog ud 2 gang 5-10min hver dag) eller problemer med grå/ sort mug på væggene pga. fugt sidst på vinteren. Vægge, døre og vinduer føles ikke varme, som hvis de var en radiator men de infrarøde stråler må gøre deres arbejde…

Som bonus har infrarødvarme hjulpet mig meget med min slidgigt. Den infrarødevarme giver min krop den varm som mine lede elsker og som normalt klares af solen. Vinteren er nu mindre smerte fuldt og nemmere at komme igennem.(det føles som at være nyforelsket med en varm følgelse indvendig og røde kinder)

Jeg er super glad og overrasket over, hvor dejligt og nemt det er med infrarødvarme paneller og kan kun anbefalde det.

Hilsen

P.S. Christophersen

Rabacal, Portugal.