Solamagic infravarme

Hos Solamagic får du ikke blot adgang til en række produkter af usædvanlig høj kvalitet og unikt design. Du får i lige så høj grad adgang til et team af højt kvalificerede specialister og en smidig organisation. Solamagic besidder en knowhow, der sikrer dig en enkel og fleksibel løsning hver gang – I sidste ende betyder det højere komfort til et lavere omkostningsniveau.

12 gode grunde til at vælge Solamagic
Der er mange gode grunde til, at du bør vælge varmelamper fra SOLAMAGIC fremfor anden udendørsvarme. Her er de 12 vigtigste.

Billig i drift
SOLAMAGIC er markedets billigste udendørsvarme i brug. En varmelampe fra SOLAMAGIC bruger kun for 2,85 kr. i strøm pr. time for at opvarme et område på op til 14 m². Det er faktisk op til 80% billigere end at bruge en terrassevarmer baseret på gas.

Energibesparende
Med en varmelampe fra SOLAMAGIC omsættes ca. 96% af elektriciteten til varme. Det giver en energibesparelse på op til 65% i forhold til andre udendørsvarmeløsninger.

Miljøvenlig
SOLAMAGICs varmelamper er baseret på SOLAMAGIC patenterede HeLeN IR-teknologi® og SOLAMAGIC No-glare® teknologi, som er de mest miljøvenlige løsninger til opvarmning af udendørs arealer.

Let at bruge
Du tænder på kontakten – så er der varme! Visse SOLAMAGIC-modeller fås endda med varmeregulering og fjernbetjening. Der er ingen besværlig optænding og ingen tunge gasflasker, du skal bakse rundt med.

Mindre udstrålingslys
SOLAMAGICs varmelamper med SOLAMAGIC No-Glare® teknologi udsender op til 90% mindre lys end traditionelle infrarøde varmelamper. Det røde skær fra varmelamperne reduceres til stort set ingenting, og det giver højere komfort.

Effektiv opvarmning uden varmespild
En SOLAMAGIC varmelampe opvarmer kun de mennesker og genstande, som varmestrålerne rammer – og ikke luften. Det er effektiv varme uden unødigt spild. Læs mere…

Sviner og støjer ikke
Du slipper for det svineri og sod, som følger med fx en terrassevarmer på gas. Derudover er SOLAMAGIC komplet støj- og lugtfri.

Varmer med det samme
En varmelampe fra SOLAMAGIC giver fuld varme med det samme, du tænder den. Der er ingen irriterende opvarmning og ingen ventetid på varmen.

Let at montere
Varmelampen er nem installere og kan monteres næsten overalt – både ude og inde. Den lave vægt og det brede sortiment af modeller og tilbehør gør monteringsmulighederne ekstra fleksible.

Høj sikkerhed
Varmelegemet beskyttes af et stålgitter, så du ikke kommer til at røre ved de varme dele. Og en særlig SOLAMAGIC isolering betyder, at du kan røre ved casingen (lampehuset) uden at brænde dig. Endelig er der ingen åben ild, og derfor ingen brandfare.

Optager næsten ingen plads
SOLAMAGICs design er enkelt og kompakt, og varmelamperne fylder meget lidt. Ved montage på væg, loft eller stativ optager du ikke gulvplads. En SOLAMAGIC varmelampe er væsentligt mindre end fx en gasvarmer. Og så slipper du også for, at opbevare gasflasker, der fylder.

Tysk kvalitet med enestående garanti
Hos SOLAMAGIC vil vi ikke blot levere et godt produkt – vi vil levere et fremragende produkt, som du kan have glæde af i mange år. Vores varmelamper produceres udelukkende på SOLAMAGICs egne fabrikker i Tyskland, hvor de gennemgår en streng kvalitetskontrol. Det betyder, at vi kan yde helt op til 5 års garanti.

12+1
SOLAMAGIC er godkendt af TüV
SOLAMAGIC er det eneste produkt som er kvalitetsgodkendt af det tyske kvalitetssikringsinstitut TüV.
________

 

[sp-product-slider categories=”418″ title=”Solamagic produkter”]