Vi gør dit valg nemmere

Hvad enten du tænker på indretning af bolig, finde special udstyr, skal købe lyskilder, finde strømbesparelser eller tænker på vedvarende energi, kan det være svært at overskue, hvilke produkter der er bedst, og om kvaliteten er god nok. Som en naturlig del af vores service til alle vores kunder tilbyder vi derfor rådgivning samt salg og servicering af forskelligt udstyr samt elektriske produkter.

Har du selv en forretning og har interesse at forhandel vores produkter kontakt os.
[sp-button title=”Kontakt os” url=”http://ercompany.dk/kontakt”]

 

Frisk luft til følsomme steder

Der findes næppe et område, der ikke kræver professionel ventilation. Meltem ventilationsenheder sørger også i offentlige bygninger for trækfri, frisk luft med lave energi- og driftsomkostninger. Uanset om det handler om skoler, sygehuse og plejehjem eller erhvervsbyggeri – sikrer den højt udviklede ventilationsteknik bedre komfort med frisk og ren luft.

Ideel til Sygehuse, skoler, ældreboliger, hoteller …

En ting er sikkert: Sygehuse har andre krav til ventilation end private hjem. Med Meltem ventilationsenheder sikres f.eks. børneafdelingen på sygehuset Weiden i Tyskland trækfrit og opvarmet frisk luft.
Det er også muligt at tilslutte til moderne bygningsteknik.
Læs mere om MELTEM ventilation med vamrgenvinding

ALRE trådløs temperaturstyring af elvarme og centralvarme.

Med ALRE trådløse termostater får du fuldstændig kontrol over varmen i boligen.
Systemet er Tyskproduceret og i unikt design der passer ind i alle hjem.

Der er et bredt valg af termostater og tilslutningsmuligheder lige fra elvarme til
2 og 4 kanal gulvvarmesystemer med eller uden køl.

ALRE termostat sikre dig den optimale varmestyring i hjemmet, og du bestemmer selv hvordan det skal styres.
Helt simpelt med at indstille temperaturen på trådløs termostat placeret hvor du ønsker det, eller via enhed med smarte funktioner.

ALRE termostat serien er også fremtidssikret og fra efteråret 2014 vil det vare muligt at styre varme via en APP fra sin Smartphone.

AIPHONE kommunikationsanlæg

AIPHONE,
ER BLEVET SKARP PÅ DET
KOMERSIELLE MARKED
FOR BYGNINGS SIKRING

Aiphone konsoliderer sin rolle som en vigtig aktør på det kommercielle marked.
Aiphone tilbyder innovative bygnings sikkerhedssystemer, der opfylder hele rækken af efterspørgsler fra det kommercielle marked, herunder kontorer, skoler, stationer , hospitaler, butikker og mange andre steder.

Giver skræddersyede løsningsmuligheder for store og små kommercielle virksomheder og institutioner, fra fleksible systemer til specifikke funktioner, vi tilbyder dig et valg og et system til dine behov med hensyn til intern kommunikation, samtaleanlæg, adgangskontrol og videotelefoni.