Philips belysning

Uanset om det drejer sig om nybyggeri eller renovering, så er efterspørgelse af energibesparende belysningsløsninger stigende. Den nye CoreLine Waterproof-serie fra Philips kan bruges til at udskifte traditionelle vandtætte armaturer med lysstofrør. Sikrer samtidig god lyskvalitet kombineret med store energi- og vedligeholdelsesbesparelser.

Vi hjælper med en beregning af lysplan, elbesparelse og energitilskud – alle elbesparelser bliver anmeldt til SEAS og der modregnes energitilskud ud fra godkendt opgørelse.

Enkel og omkostningseffektiv belysning
Philips har gjort det mere omkostningseffektivt at købe et belysningssystem i stedet for særskilte komponenter. Alt det, du skal bruge, er i én pakke, som er nem at bestille og installere – den perfekte opskrift på en omkostningseffektiv eftermontering eller ny installation i lokaler, også i store lagerbygninger med en loftshøjde på op til 12 meter.

[layerslider id=”7″]

Lagerbelysning – Designet til dine behov
Lagre findes i alle former og størrelser. Uanset hvilke behov du har, kan vores intelligente Philips GreenWarehouse-system hjælpe med at belyse dit lager effektivt. Og det bedste af det hele er, at det leveres i én pakke, som er tilpasset dit sted – og fordi det er trådløst, er det nemt at installere og indkøre samt nemt at omkonfigurere, hvis dit behov ændres.

LED-armatur til det krævende miljø
Philips omfattende eksklusive MASTER LED-lyskilder bidrager til at levere lys af høj kvalitet. Uanset om du har brug for en løsning til din parkeringsplads eller dit supermarked, til dit kontor eller din hotellobby, får du med vores lyskilder:
Ensartet farve
Højeffektiv lysdæmpning
Maksimal kompatibilitet

Kontakt os og få lavet en gratis der passer dit behov….

 

[sp-product-slider categories=”482″ custom_pick=”1880,1876,1873,2977,2978,2979,1881,1882,1883,2981,2970,1884″ title=”Philips LED belysningssystemer “]