Bestil en gratis demonstration i dag

Udfyld nedenstående, så vil vi derefter svare inde 24 timer. Har du valgt en dato for ønsket demonstration, vil du samtidig få besked på, om den valgte dato er mulig.

[contact-form to=’roni@ercompany.dk’ subject=’Meltemdemo’][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

ventilation

Allergivenlig boligventilation

Vi er glade for at kunne præsentere den Decentrale Ventilationsenhed fra Meltem i Tyskland. Den lille enhed på kun 40,9 x 38,8 cm kan skifte op til 100 m3 luft i timen. Ved et luftskifte på 30 m3 bruger den 5,2 watt i timen – det vil sige for ca. 2 kr. (1kw) har du frisk luft i 192 timer.
Støjer den? Ja den kan høres. Ved de 30 m3 luftskifte, der er et meget normalt niveau i en bolig, vil lyden være på 24 DB, hvilket vil sige, at almindelig snak/støj fra gaden overdøver lyden fra Meltem Ventilation.

Filter til et hvert behov

Hvis man har pollenallergi, er det muligt at skifte det ene filter (til luft) til et allergifiler F7. Bor man ved en tæt trafikeret vej, kan man skifte filtret ud med en aktiv kulfilter F6, og således har man sikret frisk luft året rundt uden pollen eller andre skadelige partikler.

RIGTIG VENTILATION

Energibesparelser er i dag en selvfølge, og der investeres mange penge i isolering af tag, facader og vinduer. Husene bliver mere og mere lufttætte for at leve op til de øgede krav om energibesparelse
(BR regulativet), og for at undgå fugtskader og skimmelsvamp skalreturvarme-varmeflytning-meltem-klima
man lufte regelmæssigt ud. Ventilation med
varmegenvinding bliver dermed vigtigere.

Den ventilation, der i dag sker ved ventilation gennem vinduer, er – i det mindste
ud fra et energimæssigt perspektiv – meget ineffektiv, da op til 50% af varmeenergien
går tabt.

Så hvorfor miste den energi, man sparer ved isolering, ved at fyre for
gråspurvene?
Hvis du vælger en kontrolleret ventilation med varmegenvinding fra Meltem, henter
du hovedparten af dette energitab hjem og det med et lavt strømforbrug:
For hver kilowatttime strøm henter du med en M-WRG-enhed 22 kilowatttimer varmeenergi hjem fra luften!