Et rent, smukt LED-lys

 Philips LED-belysningens kvalitet tydeliggøres ved den høje farvegengivelsesværdi, hvilket betyder, at farverne altid forbliver ægte og naturlige

Et varmt, klart lys vil ikke blot forbedre hjemmets indretning og bringe liv i farverne. Pærernes lange levetid og holdbarhed betyder, at du vil skulle skifte dem mindre hyppigt. Mens det traditionelle ydre føles velkendt, er det den avancerede LED-teknologi indeni, der adskiller vores pærer fra andre. Og ikke blot forbliver farverne ægte, lyseffekten forbliver stabil gennem hele pærens levetid. Det betyder, at du kan nyde den varme glød i mange år fremover.

Lumen og watttal

Lumen og watttal er vigtige begreber, hvis man vil forstå en lyskildes energiforbrug. Kort sagt: Et LED-lys bruger langt mindre energi (watt) til at producere den samme lyseffekt (lumen).

Et eksempel: En LED-pære bruger kun 2,5 watt til at producere en lyseffekt på 115 lumen, mens en traditionel pære bruger 15 watt (eller seks gange mere energi!) til at producere den samme lyseffekt.

Se videoen for at få mere at vide om watt og lumen, eller tjek vores Wiki-vejledninger på Lysmængde og Watt og lumen.

 

Hvad er farvegengivelsesindekset?

 En lyskildes virkning på farvefremtoningen udtrykkes i farvegengivelsesindekset (CRI) på skalaen 0-100. Naturlig udendørs belysning har en CRI på 100 og bruges som sammenligningsgrundlag til andre lyskilder.

               

LED-e27-pære-spar-strøm

 Philips LED-belysningsprodukters CRI er altid højere end 80, tæt på solens værdi, og reflekterer farverne ægte og naturligt.

 

 

 

 

Tips til belysning

  • Placer en gulvlampe bag din læsestol, så du er sikker på, at du har lys nok til at slappe af med en god bog.
  • Vælg en læselampe med en bøjelig arm til soveværelset. Ud over at den er praktisk, så undgår du også at forstyrre din sovende partner.
  • Oplys et maleri eller foto fra loftet med et retningsbestemt spotlight.
  • Leg med farvet lys, dæmpning og skygger, og giv rummet det udtryk og den fornemmelse, der passer til lejligheden.

Kilde: Philips.dk http://www.philips.dk/c-m-li/led-lights/quality-of-light-led-lighting