Infrapower – infrarød varmepaneler
Meltem – Decentral ventilation
Alre-it – Trådløs termostater
Philips – LED lyskilder
Kaj Larsen kommunikation – kommunikation og adgangskontrol
Brinno – Dørspion med cam
ABUS – Dørspion med cam

Graef – køkkenudstyr
Burgvogel – knive fra solingen
doctorhouse – brugskunst
SECU4BAGS – Bluetooth sikkerhed
OEO design – Bluetooth betjening
SMARTProtector – Stødabsorberende skærmfilm (eget mærke)
Goobay – Etui, case bluetooth tastatur

 

SG Armatur partner

2017-05-11 06:55:24 ronieradmin

Vi er blevet SG Armatur partner.

Går du med planer om at skifte ældre belysning ud, renovere eller nybygge, så har vi redskaberne til at hjælpe med planlægning og beregninger. Vi sikre også at gældende regler overholdes, især på arbejdspladsen er der særlige regler der skal overholdes.

Kort om SG Armatur.

Når du vælger SG’s produkter handles der via en elektriker, men du har tilgang direkte til os som producent. Dermed kan SG tilbyde en udvidet tryghedsordning, som fremtidssikrer din investering i det helt rigtige LED-lys.

SG Smart Guide er et værktøj, som kan hjælpe

dig med at finde den rette mængde og type belysning
samt foreslå placeringen af lamperne.
Det er en gratis App, som du kan hente til både

iOS og Android. Du kan også bruge webversion en.
App’en vil hjælpe dig hele vejen igennem huset
med valg af de rigtige løsninger og lysmængder
m.m. Når du har foretaget dine valg, kan du via
SG Smart Guide sende dine løsningsforslag direkte
til din el-installatør, som så kan sætte økonomi
på opgaven. Der findes også et simpelt
beregningsværktøj, som kan beregne jeres besparelse
i forhold til en ikke LED-løsning.

Download app, spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.


Posted in: LeverandørNyhederTagged in: sg armatur Read more... 0 comments

Lumen, watttal og farvegengivelses

2017-03-29 12:27:28 ronieradmin

Et rent, smukt LED-lys

 Philips LED-belysningens kvalitet tydeliggøres ved den høje farvegengivelsesværdi, hvilket betyder, at farverne altid forbliver ægte og naturlige

Et varmt, klart lys vil ikke blot forbedre hjemmets indretning og bringe liv i farverne. Pærernes lange levetid og holdbarhed betyder, at du vil skulle skifte dem mindre hyppigt. Mens det traditionelle ydre føles velkendt, er det den avancerede LED-teknologi indeni, der adskiller vores pærer fra andre. Og ikke blot forbliver farverne ægte, lyseffekten forbliver stabil gennem hele pærens levetid. Det betyder, at du kan nyde den varme glød i mange år fremover.

Lumen og watttal

Lumen og watttal er vigtige begreber, hvis man vil forstå en lyskildes energiforbrug. Kort sagt: Et LED-lys bruger langt mindre energi (watt) til at producere den samme lyseffekt (lumen).

Et eksempel: En LED-pære bruger kun 2,5 watt til at producere en lyseffekt på 115 lumen, mens en traditionel pære bruger 15 watt (eller seks gange mere energi!) til at producere den samme lyseffekt.

Se videoen for at få mere at vide om watt og lumen, eller tjek vores Wiki-vejledninger på Lysmængde og Watt og lumen.

 

Hvad er farvegengivelsesindekset?

 En lyskildes virkning på farvefremtoningen udtrykkes i farvegengivelsesindekset (CRI) på skalaen 0-100. Naturlig udendørs belysning har en CRI på 100 og bruges som sammenligningsgrundlag til andre lyskilder.

               

LED-e27-pære-spar-strøm

 Philips LED-belysningsprodukters CRI er altid højere end 80, tæt på solens værdi, og reflekterer farverne ægte og naturligt.

 

 

 

 

Tips til belysning

  • Placer en gulvlampe bag din læsestol, så du er sikker på, at du har lys nok til at slappe af med en god bog.
  • Vælg en læselampe med en bøjelig arm til soveværelset. Ud over at den er praktisk, så undgår du også at forstyrre din sovende partner.
  • Oplys et maleri eller foto fra loftet med et retningsbestemt spotlight.
  • Leg med farvet lys, dæmpning og skygger, og giv rummet det udtryk og den fornemmelse, der passer til lejligheden.

Kilde: Philips.dk http://www.philips.dk/c-m-li/led-lights/quality-of-light-led-lighting

Posted in: LeverandørNyhederTagged in: LEDPhilips LED Read more... 0 comments

Unik solcelle lampeserie til udendørs brug

2017-03-23 10:13:39 ronieradmin

Vi har startet et sammenarbejde med Gacoli LED, en innovativ virksomhed en masse gode produkter der en sommeraften på altanen, terrassen, haven, campingvognen og båden lidt hyggeligere.

Kender du det, du sidder en hyggelig aften på terrassen, mørket falder på og der skal lidt lys til. Hvor er lampen, hvor er stikkontakten, kan ledningen nå ?

DET ER SLUT NU!

Med den unikke lampeserie udviklet i Holland, kan du få lys lige der hvor du vil, med den nye lampeserie med indbygget solceller, der sørger for at lade op i løbet af dagen så den er klar til brug.

Lamperne kan lyse op til 10 timer med et fuldt ladt batteri, ROOTS og MONROE serien bliver leveret med lader, så de evt. kan lades op inden brug.

SLUT MED LEDNINGER DER FLYDER.

Vi præsentere pt. 3 solcelle serie

CHECKMATE er en serie vi kalder “mini” da det er mindre lamper med en diameter på 12 og 24 cm. Den egner sig godt til folk der er på farten. 

CHECKMATE serien består af hængelampe og bordlampe, diameter på 12 og 24 cm, en handy lampe man kan have med på tur i båden eller camping vognen.

Posted in: LeverandørNyhederTagged in: lampesolcelleudendørs Read more... 0 comments

Solamagic infrarødvarme

2015-05-27 18:08:59 ronieradmin

Solamagic infravarme

Hos Solamagic får du ikke blot adgang til en række produkter af usædvanlig høj kvalitet og unikt design. Du får i lige så høj grad adgang til et team af højt kvalificerede specialister og en smidig organisation. Solamagic besidder en knowhow, der sikrer dig en enkel og fleksibel løsning hver gang – I sidste ende betyder det højere komfort til et lavere omkostningsniveau.

12 gode grunde til at vælge Solamagic
Der er mange gode grunde til, at du bør vælge varmelamper fra SOLAMAGIC fremfor anden udendørsvarme. Her er de 12 vigtigste.

Billig i drift
SOLAMAGIC er markedets billigste udendørsvarme i brug. En varmelampe fra SOLAMAGIC bruger kun for 2,85 kr. i strøm pr. time for at opvarme et område på op til 14 m². Det er faktisk op til 80% billigere end at bruge en terrassevarmer baseret på gas.

Energibesparende
Med en varmelampe fra SOLAMAGIC omsættes ca. 96% af elektriciteten til varme. Det giver en energibesparelse på op til 65% i forhold til andre udendørsvarmeløsninger.

Miljøvenlig
SOLAMAGICs varmelamper er baseret på SOLAMAGIC patenterede HeLeN IR-teknologi® og SOLAMAGIC No-glare® teknologi, som er de mest miljøvenlige løsninger til opvarmning af udendørs arealer.

Let at bruge
Du tænder på kontakten – så er der varme! Visse SOLAMAGIC-modeller fås endda med varmeregulering og fjernbetjening. Der er ingen besværlig optænding og ingen tunge gasflasker, du skal bakse rundt med.

Mindre udstrålingslys
SOLAMAGICs varmelamper med SOLAMAGIC No-Glare® teknologi udsender op til 90% mindre lys end traditionelle infrarøde varmelamper. Det røde skær fra varmelamperne reduceres til stort set ingenting, og det giver højere komfort.

Effektiv opvarmning uden varmespild
En SOLAMAGIC varmelampe opvarmer kun de mennesker og genstande, som varmestrålerne rammer – og ikke luften. Det er effektiv varme uden unødigt spild. Læs mere…

Sviner og støjer ikke
Du slipper for det svineri og sod, som følger med fx en terrassevarmer på gas. Derudover er SOLAMAGIC komplet støj- og lugtfri.

Varmer med det samme
En varmelampe fra SOLAMAGIC giver fuld varme med det samme, du tænder den. Der er ingen irriterende opvarmning og ingen ventetid på varmen.

Let at montere
Varmelampen er nem installere og kan monteres næsten overalt – både ude og inde. Den lave vægt og det brede sortiment af modeller og tilbehør gør monteringsmulighederne ekstra fleksible.

Høj sikkerhed
Varmelegemet beskyttes af et stålgitter, så du ikke kommer til at røre ved de varme dele. Og en særlig SOLAMAGIC isolering betyder, at du kan røre ved casingen (lampehuset) uden at brænde dig. Endelig er der ingen åben ild, og derfor ingen brandfare.

Optager næsten ingen plads
SOLAMAGICs design er enkelt og kompakt, og varmelamperne fylder meget lidt. Ved montage på væg, loft eller stativ optager du ikke gulvplads. En SOLAMAGIC varmelampe er væsentligt mindre end fx en gasvarmer. Og så slipper du også for, at opbevare gasflasker, der fylder.

Tysk kvalitet med enestående garanti
Hos SOLAMAGIC vil vi ikke blot levere et godt produkt – vi vil levere et fremragende produkt, som du kan have glæde af i mange år. Vores varmelamper produceres udelukkende på SOLAMAGICs egne fabrikker i Tyskland, hvor de gennemgår en streng kvalitetskontrol. Det betyder, at vi kan yde helt op til 5 års garanti.

12+1
SOLAMAGIC er godkendt af TüV
SOLAMAGIC er det eneste produkt som er kvalitetsgodkendt af det tyske kvalitetssikringsinstitut TüV.
________

 

[sp-product-slider categories=”418″ title=”Solamagic produkter”]

Posted in: LeverandørNyheder Read more... 0 comments

Solamagic infravarme

2015-05-14 07:20:28 ronieradmin

SOLAMAGIC fremfor gas?

Når du vælger SOLAMAGIC fremfor en terrassevarmer på gas er der først og fremmest rigtig mange penge at spare. Du kan faktisk spare helt op til 90% på den daglige drift.

Markedets billigste løsning til udendørsvarme

SOLAMAGIC’s varmelamper i produktlinjerne ECO+ PRO og S1+ PREMIUM er markedets driftsmæssigt billigste løsning, når det gælder opvarmning af udendørsarealer som fx terrasser, altaner, havestuer m.v.
Spar op til 90% på driften*

Som et eksempel bruger en Solamagic 1400ECO+ PRO terrassevarmer kun strøm for ca. 2,85 kr. pr. time.

Til sammenligning – og for at yde den samme varme i komfortzonen som SOLAMAGIC 1400ECO+ PRO – bruger en typisk terrassevarmer på gas op til 1,6 kg. gas pr. time**. Med en typisk pris på 199,00 kr. for 10 kg. gas, svarer det til en pris 31,84 kr. pr. time.

Med andre ord, er prisen for at bruge en SOLAMAGIC 1400ECO+ PRO varmelampe kun ca. 10% af prisen for at bruge en terrassevarmer på gas.
65% mere varme for 10% af prisen

Derudover så får du oven i købet ca. 65% mere varme fra en Solamagic 1400ECO+ PRO, end du gør fra en gasdrevet løsning.
Spar mere end 5.000 kr. om året

Det kan være svært at forholde sig til tal og procenter, men herunder er et lille regneeksempel, som viser, hvor stor betydning den lavere driftspris i virkeligheden har:

Hvis du fx i bruger din terrassevarmer i 100 timer på en sommersæson, så har du med SOLAMAGIC 1400ECO+ PRO en driftudgift på ca. 285,00 (inklusiv moms og afgifter) og for en terrassevarmer på gas har du en driftudgift på 3.184,00 – Du spare altså ca. 3.000 kr. bare på én sæson. Bruger du SOLAMAGIC varmelampen endnu mere… Er besparelsen blot endnu større.
Det bliver altså hurtigt en rigtig god forretning at skifte fra gas til SOLAMAGIC!

Posted in: LeverandørNyheder Read more... 0 comments

[sp-product-slider category=”434″ title=”Leverandørliste” items_visible=”4″]