Tysk når det er bedst
Doris og Friedrich Knebel har i over 20 år beskæftiget sig med infrarød varme, i 2008 begyndte de deres egen produktion.

Solen som naturligt forbillede
Infrarød varmestråling fungerer efter et helt naturligt princip – nemlig solens.
De infrarøde stråler har den egenskab, at de ikke opvarmer luften, men alle objekter i rummet, altså den menneskelige krop, møblerne og væggene.
Disse afgiver varmen til omgivelserne og sørger på denne måde for en behagelig rumtemperatur.
Der opstår en varmehukommelseseffekt, da varmen gemmes i hele rummet. Tørre og varme vægge isolerer bedre! Man føler sig meget bedre tilpas i et tørt og varmt rum end i et fugtigt og koldt.

Derfor omsætter den infrarøde varme op til 100 % af energien til varme, da den ikke opvarmer luften unødvendigt, men kroppen direkte.

Opvarmning med strøm er dyrt?
Ikke med den rigtige opvarmning!
Det kan være en dyr fornøjelse at opvarme med strøm, især når man tager de permanent stigende strømpriser i betragtning. Anvendelsen af traditionelle, elektrisk drevne varmeapparater bliver således hurtigt til en bekostelig affære.
Men ikke ved opvarmning med infrarødteknologien! Vores infrarød-varmepaneler fungerer efter princippet om varmebølgefordeling – dvs., at elektrisk energi omdannes næsten uden tab af varme