LED Produkter

Vi gør dit valg nemmere

Hvad enten du skal købe lyskilder, finde strømbesparelser eller tænker på vedvarende energi, kan det være svært at overskue, hvilke produkter der er bedst, og om kvaliteten er god nok. Som en naturlig del af vores service til alle vores kunder tilbyder vi derfor rådgivning samt salg og servicering af forskellige elektriske produkter.

philips-spar-led-energibesparende-billig-lyskilde

Vi forhandler Philips LED

Uanset om det drejer sig om nybyggeri eller renovering, så er efterspørgelse af energibesparende belysningsløsninger stigende. Den nye CoreLine Waterproof-serie fra Philips kan bruges til at udskifte traditionelle vandtætte armaturer med lysstofrør. Sikrer samtidig god lyskvalitet kombineret med store energi- og vedligeholdelsesbesparelser.

Vi hjælper med en beregning af lysplan, elbesparelse og energitilskud – alle elbesparelser bliver anmeldt til SEAS og der modregnes energitilskud ud fra godkendt opgørelse.

Philips omfattende eksklusive MASTER LED-lyskilder bidrager til at levere lys af høj kvalitet. Uanset om du har brug for en løsning til din parkeringsplads eller dit supermarked, til dit kontor eller din hotellobby, får du med vores lyskilder:
Ensartet farve
Højeffektiv lysdæmpning
Maksimal kompatibilitet

Kontakt os og få lavet en gratis der passer dit behov…

Du kan også lave en beregning her