ENERGI- & BOLIGVEJLEDNING – Stensved

VI ER DINE ØJNE FRA START TIL SLUT I BYGGERIET
Energivejleder Brian Henriksen
Energivejleder Brian Henriksen

Hvem står bag Energi- og Boligvejledning
Jeg hedder Brian Henriksen og er født i 1974.

I marts 2014 startede jeg Energi- & Boligvejledning, hvor jeg er rådgiver og Energivejleder på Klimaskærmen. Jeg har gennemført uddannelsen til Energivejleder på Klimaskærmen Modul 1 & 2, samt taget kursus i håndtering af skimmelsvamp. Herudover har jeg også kendskab til PCB.

Som rådgiver finder jeg en kæmpe motivation i at hjælpe kunderne med at finde den løsning, som er optimal både for økonomien, byggeriets indeklima og miljøet.

Mit praktiske speciale i energirenovering har jeg opbygget gennem mange års arbejde som udførende håndværker. Siden 2006 har jeg været medejer af tømrerfirmaet PriboHuset, som min far etablerede i 1970. PriboHuset skabte meget tidligt i mit liv en interesse for byggeri og kundekontakt, og jeg har fortsat et godt samarbejde med firmaet, selv om jeg ikke længere er aktiv i den daglige drift.”

ENERGI- & BOLIGVEJLEDNING forhandler Meltem ventilation med varmegenvinding

 

Kontakt

Brian Henriksen

Solvænget 38
4771 Kalvehave
Tlf. 40 85 63 28
brian@boligvejledning.dk

Link til webside

Tagget ,