Daugaard Energi er en privat ejet rådgivervirksomhed, hvor du kan få en uvildig energirådgivning. Vi vil altid kunne hjælpe med at finde den mest rentable energibesparelse.

Ud over at lave rådgivningen, køber og sælger vi energibesparelser. Vi udbetaler således energisparetilskud til både private og erhvervsvirksomheder.

Vi samarbejder med en lang række håndværksfirmaer, hvor vi hjælper dem med at hente energisparetilskuddet hjem til deres kunder.

Daugaard Energi tager også del i platformen Energigruppen.eu – som  er Danmarks største aktør for udbetaling af tilskud, både til private og erhverv.

Gennem Energigruppen.eu er vi ISO 9001 godkendte, og dermed kvalitetsikrede for indberetning af energibesparelser til net- og distributionsselskaber.

Udover rådgivningen forhandler vi måleinstrumenter til indeklimastyring, samt udvalgte energibesparende produkter indenfor LED belysning, samt nøje udvalgte systemer til regulering og styring af varme. Solceller har vi ligeledes en forhandling af. Fælles for alle vore produkter til salg er, at vi har en direkte import uden fordyrende mellemled, hvilket gør, at vi ofte vil kunne tilbyde en lang række energirelaterede produkter til en væsentlig lavere pris.

Daugaard Energi forhandler Meltem ventilation med varmegenvinding.

Kontakt:

Daugaard Energi

Åkandevej 13

DK-8830 Tjele

Tlf.: +45 30 26 68 13

Link til webside