ER-Company Forhandler fra sommeren 2014 alle Consolars produkter.
Kontakt os for mere information.

 

Solens stråler tilfører Jorden enorme mængder energi. Cirka 1.800 timer om året skinner solen i Danmark, og denne energi kan omsættes til varme i dit hjem. Både til opvarmning af alle husets rum, og til at opvarme det vand, der kommer ud af hanerne.
Et solvarmeanlæg er en effektiv og yderst miljøskånsom måde at få varme på. Koldt vand ledes gennem en række rør, som bliver opvarmet af solens stråler. Derved hæves temperaturen i vandet, inden det ledes tilbage ind i huset. Men det er ikke kun i klar solskin, at solens stråler leverer energi til solvarmeanlægget. Selv om vinteren eller i direkte overskyet vejr trænger solens stråler igennem og producerer varme.

Anlægget kræver minimal vedligeholdelse. I modsætning til eksempelvis et oliefyr eller gasfyr kræver et solvarmeanlæg heller ingen driftsmæssig overvågning eller jævnlig påfyldning af brændstof, for at kunne levere varme.
Anlæggene fra Consolar er produceret med det formål at gøre det nemmere og mere rentabelt at etablere et solvarmeanlæg i hjemmet. Der er altså intet nyt under solen i det, vi leverer. Vi gør det bare bedre, billigere og mere effektivt for dig, som ønsker en naturlig varme.