Persondatalovgivning

Persondatapolitik

Dataansvarlig

Webshop: 

ER-COMPANY

Egevej 1

4220 Korsør

3120 2883

DK-35132856

 

Personoplysninger vi indsamler til brug om din brug/din virksomheds når du handler i vores webshop.  

Vi indsamler de personoplysninger om dig der bliver tastet når du handler i Designvarme.dk webshop. Det er følgende data:

Evt. Firmanavn og CVR

Navn

Adresse

Telefonnummer

Betalingskort

 

Disse informationer er de mindste oplysninger, vi beder om for at kunne udføre en handel. Vi indsamler kun de oplysninger, som du selv giver os ved oprettelse af din ordre eller konto hos os.

Hvis din virksomhed er et selskab, indsamler vi alene din e-mail og eventuelle kontaktinformationer på personer ansat i selskabet som er i kontakt med os.

Vi indsamler ikke personoplysninger om dig som person fra tredjemand. Dog indsamler vi informationer via vores cookies. Se mere herom i vores cookiepolitik.

De oplysninger vi indsamler via vores brug af cookies, indsamler vi for at kunne tilpasse vores indhold af ER-COMPANY og for at kunne optimere webshoppen til fremtidig brug.

Vælger du at tilmelde dig vores nyhedsbrev, indsamler vi dit navn og email, det er altid frivillig at tilmelde sig og man kan til en hver tid framelde sig nyhedsbrevet.

Vi bruger nyhedsbrevet for at gøre opmærksom på vores nye produkter, kampagner og tjenester. Behandlingsgrundlaget for indsamlingen af personoplysninger via vores nyhedsbrev er dit samtykke.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Når du trækker du dit samtykke tilbage, sletter vi de oplysninger, som vi har indsamlet som følge af din deltagelse i vores nyhedsbrev.

Har du ikke handlet hos os eller er du endnu ikke kunde hos os, indsamler vi kun cookies. Og vi sælger ikke oplysninger

Vi anvender kun din email til markedsføring, hvis vi har fået dit udtrykkelige forudgående samtykke hertil.

Brug af personoplysninger

Vi bruger dine personoplysninger til at afvikle vores kundeforhold med dig/din virksomhed.

Vi bruger dem også til at forbedre vores tjenesteydelser og til at kunne målrette vores budskaber til dig og din virksomhed, hvilket kun sker hvis du har tilmeldt dig vores nyhesbrev.

Dine personoplysninger videregives ikke til tredjemand medmindre, at du selv udtrykkeligt har samtykket hertil.

Vi bruger disse underleverandører til behandling af personoplysninger.

Paypal

Paylike

Woocommerce

WordPress

Google analystic

Web-regnskab ( et system vi ikke er stolte af, da det er langsomt at arbejde i, men det holder styr på vores bogholderi indtil vi skifter)

Databehandleren

Advicecom Distribution ApS

CVR 28994605

Kildegårdsvej 8 C

2900 Hellerup

Danmark

 

Indsigt i personoplysninger m.v.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos XXX/Er-COMPANY, skal du rette henvendelse på kontakt@ercompany.dk

Du har mulighed for at få indsigt i hvilke informationer, der er registreret om dig, og du er berettiget til at komme med indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger.

Såfremt det viser sig, at personoplysninger om dig er urigtige eller vildledende, så har du ret til at få dem rettet.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Blot skriv til os på email kontakt@ercompany.dk

Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til de behandlinger, vi foretager med dit samtykke.

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger, hvis vi ikke giver dig ret I dine indsigelser. Klagen skal sendes til Datatilsynet. Se mere på www.Datatilsynet.dk

Sletning af personoplysninger

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Vi gemmer dine personoplysninger så længe vi har et aktivt kundeforhold med dig/din virksomhed.

Når kundeforholdet er ophørt, gemmer vi dine personoplysninger så længe vi er forpligtet hertil efter lovgivning, herunder regnskabslovgivningen.

Ændring af vores persondatapolitik

I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik, giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.