Infrarød varmebehandling

Infrarød varmebehandling er en anerkendt behandlingsform til lindring af ømme muskler og gigt. Den behagelige varme, som det infrarøde lys giver, trænger dybt ned i huden, forøger blodcirkulationen og varmer dine muskler op. Når musklerne varmes op, slapper de automatisk af, og lindres smerten fra spændinger. Den øgede blodcirkulation hjælper samtidig kroppen med at slippe af med affaldsstoffer, og sender hurtigt iltet blod til stressede eller ømme muskler, hvilket giver en effektiv smertelindring.

De infrarøde stråler virker ikke kun i hudens overflade, men trænger op til fire cm ind i vævet og giver her den terapeutiske dybdevarme, musklerne løsnes op og afspændes. Stofskiftet og blodcirkulationen forbedres. På den måde kan affaldsstoffer via sveden hurtigere transporteres ud af kroppen, og iltet blod kan komme direkte hen til det sted hvor det gør ondt.

Infrarøde stråler understøtter kroppens egen helingsproces, og smertefølelsen lindres. Ved at anvende en infrarød lampe eller såkaldte infrarøde varmestrålere kan man målrettet føre varme hen til de spændte muskelpartier og opnå en veldoseret, velgørende dybdegående virkning.

Beviste helbredsmæssige fordele
Beurer bruger Phillips infarøde varmepære der er Medicinsk godkendt produkt (CE0344).

Beurer varmelampe kan købes online med op til Kr 300 rabat på Kigshop.dk
Kigshop.dk varmelampe