ABUS består af flere divisioner omkring sikkerhed og sikring: Sikring i fart, som er produkter inderfor især to-hjulsbranchen (cykler, motorcykler og scootere). Mekanisk sikkerhed, som er produkter til sikring af dit hjem (låsecylindre, hængelåse, sikring af vinduer, osv.). Slutteligt er der Elektronisk sikring, som er videoovervågning og alarmsystemer.
Kendetegnet for alle ABUS-produkter er høj kvalitet og sikkerhed.
Indenfor elektronisk sikring – eller Security Center som vi også hedder – har vi som nævnt alarmsystemer og videoovervågning, suppleret med brandalarmteknik og adgangskontrolsystemer, der omfatter følgende:
IP netværkskameraer og analoge kameraer
Digitaloptagere og PCI-overvågningskort
Secvest (trådløse alarmsystemer)
Privest (trådløse alarmsystemer)
Terxon (tråd- og Hybrid alarmsystemer)
Alle produkter er kendetegnet ved moderne design, intuitiv betjening og en veldokumenteret vejledning. Vores produkters kvalitet og performance er på det højeste niveau og modsvarer forventningenerne til ABUS-mærket.

Sikring af dit hjem med videoovervågning giver mange fordele:
1. Synlige udendørs kameraer har en afskrækkende effekt på indbrudstyvene.
2. Via Apps til smartphones/tablets kan du, uanset hvor du befinder dig, se livebilleder fra dit hjem og forsikre dig om at alt er som det skal være.
3. Hændelser i og omkring dit hjem optages og lagres på en optager. I tilfælde af indbrud kan videooptagelser videregives til politiet. Dette hjælper politiet i deres efterforskning, og øger sandsynligheden for at du får dine uerstattelige ejendele tilbage.

Kontakt os, så finder vi løsningen der passer til dit behov.

Lige nu tilbyder vi den nedenfor viste overvågningspakke fra ABUS. abus-TVVR30414-ercompany
Pakken indeholder:
• 1 stk. optager til 4 kameraer inkl. 500 GB harddisk
• 4 stk. små og diskrete kugle dome kameraer til både ude og inde

[pullquote1 align=”left”]PRIS 4799,- ex, montering[/pullquote1]
[button link=”http://kigshop.dk/produkt/abus-4-kamera-pakke/” size=”small” variation=”orange” align=”left”]Bestil online her[/button]